Osaajamme

Antti Sekki

Palveluksessanne

Antti Sekki

Antti on ehtinyt paljon. Yrittäjyys, erilaiset vastuuroolit pk-yrityksissä ja opinnot ovat kulkeneet aina rinnakkain miehen elämässä. Tohtoritason teoreettinen ymmärrys yhdistettynä vahvaan käytännön pk-yrityskokemukseen on harvinainen yhdistelmä.  Ruohonjuuritasolla tekeminen, suomalaisten pk-yritysten valmentaminen ja sparraaminen on Antin lempilaji. Viimeisten vuosien aikana mies on nipistänyt kaikelta tekemiseltä aikaa vielä yrittäjyyteen liittyvien kirjojen kirjoittamisellekin.

Asiakkaat saavat Antilta konkreettista apua erityisesti numeroiden kanssa pähkäilyyn ja rahoitusjärjestelyihin esimerkiksi julkisessa ja yksityisessä rahoituksessa sekä yrityskaupoissa. Toinen vahva alue on erilaisten sisäisten prosessien mittaristojen kehittäminen.

Antille pk-yrityksen arjelle tyypillinen käytännön realismi on tuttua. Se poikkeaa monin tavoin suurten yritysten tavoista. Tällaista ymmärrystä tarvitaan, jotta suomalaiset pk-yritykset pärjäävät. Antti pitää äärimmäisen tärkeänä, että pk-sektorille löytyy omia koulutusohjelmia, asiantuntija-apua ja kirjallisuutta.

antti.sekki(at)lekatech.fi

p. 040 560 4873