”Hyvä valmentaja haastaa sopivasti”

”Heti ensimmäisellä jaksolla ihmettelin, miksi en ollut tullut jo aikaisemmin Tj-kouluun. Niin hyvin ja konkreettisesti asiat liittyivät omaan yritystoimintaani. Tj-koulun valmentajat ovat todella ammattitaitoisia. Asian hallitsemisen lisäksi heillä on taito haastaa sopivasti ja saada porukka mukaan jakamaan kokemuksiaan.

Oma työnkuvani selkeytyi Tj-koulussa. Oivalsin, että minun ei todellakaan tarvitse osata ja hallita kaikkea. Samalla ajankäyttö selkeytyi ja kokonaisuuden hallinta kehittyi. Nyt tiedän, missä minä olen eniten hyödyllinen yrityksen tavoitteiden näkökulmasta. Digimarkkinoinnin valmennuksessa päivitin konkreettisesti työkaluosaamistani ja sain erinomaisia vinkkejä aktiiviseen etenemiseeni some-rintamalla.

Myös katsastusmiehemme ovat olleet Tj-koulun opissa. Meille erikseen räätälöidyssä valmennuksessa katsastusmiehet työstivät erinomaista palvelua ja mahdollisuuksiamme erottua sillä. Alkukankeuden jälkeen miehet tarttuivat työhön mahtavasti. Yhteinen näkökulma löytyi. Kun asiakkaalle ja yritykselle tärkeisiin asioihin on paneuduttu yhdessä, ne on helpompi muistaa arjen keskellä.

Olemme saaneet valtakunnallista tunnustusta intohimoisesta asenteestamme. Innostuksen vaalimisessa ja konseptimme jatkuvassa kehittämisessä tarvitsemme monipuolista osaamista. Tj-koulussa osallistujalle karttuu pitkäaikaista pääomaa. Olen tutustunut siellä ihaniin ihmisiin ja oppinut yritystoiminnasta, johtamisesta ja itsestäni. Suosittelen!”