Referenssit


”Ammattimaisella johtamisella enemmän aikaa lapselle”

Lastensuojeluyksikkö Vaahteranmäki , Pasi Talvitie

”Minä lähdin Tj-kouluun hakemaan valmennusta, jossa yhdistyy liiketoiminnan ja ihmisten johtamisen näkökulma. Ensimmäisen pitkän ohjelman aikana sain hyvän kokonaiskäsityksen vastuullani olevasta liiketoiminnasta ja sain hyviä eväitä tulevaisuuden suunnitteluun. Kasvuun johtamisen ohjelmaan lähdin hakemaan tukea tavoitteellisesti etenevän yrityksen johtamiseen, ettei mihinkään jäisi mustia aukkoja.

Lue lisää


”Hyvä valmentaja haastaa sopivasti”

Katsastus Hiironen

”Heti ensimmäisellä jaksolla ihmettelin, miksi en ollut tullut jo aikaisemmin Tj-kouluun. Niin hyvin ja konkreettisesti asiat liittyivät omaan yritystoimintaani. Tj-koulun valmentajat ovat todella ammattitaitoisia. Asian hallitsemisen lisäksi heillä on taito haastaa sopivasti ja saada porukka mukaan jakamaan kokemuksiaan.

Lue lisää


”Tj-koulun valmentajat osaavat arvostaa ryhmässä olevaa kovaa kokemusta”

Trainer4You

”Lähdimme uudelleen Tj-kouluun nyt kun yrityksemme on vahvasti kansainvälistymässä. Pohjalla oli muutaman vuoden takainen hyvä kokemukseni Tj-koulun yrittäjävalmennuksesta.

Lue lisää


”Ihminen ei ole koskaan valmis – varsinkaan johtaja”

Vesa Kaski, Sanerall Oy

”Kaveri suositteli, sen perusteella olin alun perin liikkeellä. Lähdin hakemaan tukea tavoitteellisesti liikkeelle lähteneen yritykseni etenemiseen. En halunnut opetella kaikkea kantapään kautta. Odotin Tj-koululta kokemukseen perustuvaa näkemystä ja asiantuntemusta kasvuun liittyvien haasteiden tunnistamiseen ja selättämiseen.

Lue lisää


”Olemme toteuttaneet jokaisen valmennuksen avulla monta asiaa onnistuneesti”

Oulun Hautaustoimisto, Risto Kova

”Olen osallistunut viimeisen kuuden vuoden aikana jo kolmeen Tj-koulun valmennukseen. Yritysjohtamisen valmennuksen avulla möyhensin koko yrityksen läpi, se oli erinomainen perehdytys liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen kokonaisuuteen. Sen jälkeen tarkensin näkökulmaa esimiehenä kehittymiseen Johtamisen tehovalmennuksessa. Viime talven aikana osallistuin Digimarkkinoinnin valmennukseen. Se oli todella tärkeä kokonaisuus yrityksemme tulevaisuuden visioiden kannalta.

Lue lisää


”Uudistimme some-strategiamme Tj-koulun valmennuksen opeilla”

Mikko Järvinen , Opti-Silmä Oulu

” Optikkokoulutuksessa ei numeroihin puututa. Ennen meillä mentiinkin aika lailla näppituntumalla eteenpäin. Tj-koulun Yrittäjävalmennuksessa opin asioiden priorisointia ja hyödyntämään talouden lukuja suunnittelussa ja seurannassa. Nykyinen systeemi palvelee tosi hyvin, entiseen paluuta ei voi enää kuvitellakaan.

Lue lisää


”Suunnitelmallinen johtaminen käynnistyi Tj-koulun avulla”

Anne Vuolli Toimitusjohtaja, Nordic Trail

”Neljän ohjelman kokemuksella me Nordic Trailissa suosittelemme lämpimästi Tj-koulua. Tj-koulun valmentajilla on poikkeuksellinen kyky tuoda aiheet keskelle pk-yrityksen arkea. Useimmilla heistä on myös vahva omakohtainen yrittäjä- ja johtamistausta.

Lue lisää


"Koko ohjelman sisältö oli meille ajankohtaista ja tärkeää"

Harri Frankberg Yrittäjä, HF-Autohuolto Oy

Harri Frankberg luotsaa poikansa Christianin kanssa Riihimäellä toimivaa Volvo- ja Renault-hyötyajoneuvokorjaamoa. Yritys on siirtymässä uuden sukupolven harteille. Isä ja poika perehtyivät yhdessä tilanteeseen Tj-koulun Talouden ja tuottavuuden johtamisen ohjelman avulla.

Lue lisää


"Sukupolvenvaihdos meni tehokkaasti maaliin Tj-koulun tuella"

Heidi Pekkala Yrittäjä, Pekkalan Korjaamo Oy

”Minä vastaan perheyrityksessämme taloushallinnosta. Lähdin Tj-koulun Talouden ja tuottavuuden kehittämisen valmennukseen petraamaan osaamista ja yrityksen johtamista omalla vastuualueellani. Tarvitsimme myös sukupolvenvaihdoksen loppuun viemiseen tukea, sitäkin luvattiin Tj-koulusta.

Lue lisää


"Yrittäjäkaverit suosittelivat minulle Tj-koulua"

Jussi Österberg, Elehuolto Oy

”Pidempään jo yrittäjänä toimineet tuttavat kehottivat osallistumaan Tj-koulun valmennukseen, jotta löydämme liiketoiminnan johtamiseen ammattimaisen otteen alusta lähtien.

Lue lisää


“Suosittelen Tj-koulun valmennusta kaikille johtoryhmän jäsenille”

Antti Kangas Quality Manager, Aspocomp Group Oyj

”Aspocompissa halutaan säilyttää pienen yrityksen ketteryys johtamisessa ja päätöksenteossa. Se on hyvä periaate, mutta toteutuakseen siihen on kiinnitettävä erityistä huomiota yrityksen kasvaessa. Olemme hakeutuneet kehittämään johtamista Tj-kouluun yhdessä pk-yrittäjien ja –avainhenkilöiden kanssa. Yrittäjäryhmältä oppii mukavan suoraviivaista ja selkeää liiketoimintalähtöistä ajattelua.

Lue lisää