Tj-koulun asiantuntijat

Onnistuminen on yhteistyötä. Jokaisella ihmisellä on tärkeä rooli Toimitusjohtajakoulun palvelujen toteuttamisessa. Valmentajat on valittu tarkasti pk-yritysten kritereeillä.

Valmennustiimimme koostuu Tj-koulun omista asiantuntijoista ja tarkasti valituista kumppaneista. Asiantuntemuksen ohella painotamme erityisesti pk-kohderyhmän tuntemusta ja mutkatonta vuorovaikutusta.


Jukka Pekka Vuolukka - Toimitusjohtajakoulu

Jukka Pekka Vuolukka

partner, KTM, pedagoginen pätevyys

talous, verotus, yritysjärjestelyt

Jukka Pekka romuttaa perinteiset käsitykset taloustyypeistä.

Jukka Pekka kävi yrittäjäosaamisen korkeakoulun vanhempiensa tekstiilialan tuotantoyrityksessä. Nokkela poika tunnisti mustat pilvet toimialan yllä ja pani toimeksi ajoissa. Yrittäjäperheen kasvatin vainulla ja ekonomin osaamisella tilanne kääntyi voitoksi.

Jukka Pekasta löytyy personal trainer moneen saumaan. Urheilumaailman otteilla hän tarttuu kanssasi selvittämään yrityksesi liiketoiminnan kokonaisuuden, etenkin talous- ja veroasiat. Etenkin yritysjärjstelyt ja sukupolvenvaihdokset saavat Jukka Pekan sormet syyhyämään.

Jos numerot ovat karuja, eivät ne tarkemmin laskemalla yleensä siitä parane. Jukka Pekka ohjaa hakemaan syyt liiketoiminnan muilta alueilta. Kulkeeko myynti? Ostatteko liian kalliilla? Onko henkilöstöä liikaa? Tuhlataanko?


Sanna Leppänen - Toimitusjohtajakoulu

Sanna Leppänen

toimitusjohtaja, partner, KTM, HHJ, NTM, pedagoginen pätevyys, Sertifioitu WorkPlace Big Five - konsultti

strategialähtöinen valmentava johtaminen ja esimiestyö

Sanna houkuttelee asiat ja ihmiset yhteistyöhön.

Sannan isä piirteli iltaisin värikkäillä tusseilla mielenkiintoisia kalvoja. Kyseessä oli teollisuusyrityksen avainhenkilöiden rekrytointiprojekti tai esimiesvalmennuksen valmistelu, mielenkiintoista! Siitä jäi kipinä itämään.

Sanna on pannut itsensä likoon kehittämishaasteissa pienissä ja isoissa yrityksissä, pari vuotta myös yritystutkijana. Aiheet numeroiden murskaamisesta viestinnän ja esimiestyön kehittämiseen sekä aikuiskoulutuksen koukeroihin ovat tuttuja. Pilke ei häviä silmäkulmasta, vaikka intensiivinen paneutuminen kuvaakin Sannan työotetta parhaiten.

Tj-koulu on ollut Sannan näköalapaikka pk-yritysten kehittämiseen pian 15 vuoden ajan. Liiketoiminnan ja yksilöiden tavoitteiden sovittaminen on Sannan ominta maaperää. Hyvin johdetussa yrityksessä onnistutaan, tehdään töitä ja innostutaan sekä yrityksenä että yksilönä.


Pekka Pirnes - Toimitusjohtajakoulu

Pekka Pirnes

varatoimitusjohtaja, partner, KTM, NTM, pedagoginen pätevyys

liiketoiminnan kehittäminen

Pekka avartaa yrityksen näköalaa.

Pirneksen Pekka rakentaa pk-yrityksiin ammattimaista johtajuutta. Se on yhdistelmä luovaa intoa ja kurinalaista systemaattisuutta.

Johtajan on ennustettava, analysoitava, kasvettava, laskettava, priorisoitava, motivoitava, rajoitettava, tsempattava, potkittava, palkittava jne. Tosi moneen on revettävä, mutta siinäpä toisaalta homman viehätys.

Liiketoiminnan askelmerkit eivät aina osu kerralla kohdalle. Pekka on pitävä tuki liiketoiminnan läpivalaisussa ja askelten määrittelyssä. Etenemisen suunnittelu sujuu laskentamiehen tarkkuudella ja mainosmiehen rentoudella. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä?


Petri Runtti - Toimitusjohtajakoulu

Petri Runtti

KTM, HHJ, QUUM-konsultti

strategia, asiakkuudet, markkinointi, kansainvälistyminen

Petri auttaa löytämään tärkeimmän.

Runtin Petri tähtää tarkasti maaliin. Euroopan mestaruusareenoilla ansioitunut ampuja siirtää ajatusmallit sujuvasti liiketoiminnan kehittämiseen.

Petri auttaa kiteyttämään tärkeimmän. Mitä? Kenelle? Miten? Miksi? Asiakkaan elämä helpottuu, kun liiketoiminan fokus löytyy ja päätösten perustelut selkeytyvät. Strategiaksikin sitä kutsutaan.

Petri ojentaa asiakkaan nenälle pidemmän perspektiivin silmälasit. Onko kaikille kaikkea sittenkään järkevä strategia liiketoimintani kannalta? Missä kisassa haluan olla mukana ja kuinka siinä pärjätään pidemmällä aikavälillä? Mitä se meiltä itseltä edellyttää? Asiakkuusstrategia tarkentuu.

Petri sparraa strategian ja asiakkuusajattelun kirkastamisessa. Monelle asiakkaalle se on tarkoittanut kokonaan uutta tulevaisuuden näköalaa. Uusi sivu on kääntynyt yrityksen historiassa.


Hannu Peltomäki - Toimitusjohtajakoulu

Hannu Peltomäki

KTM

Markkinointi ja myynti

Hannu on tervetullut paluumuuttaja Tj-koulun tiimiin. Markkinoinnin ja myynnin eri pelikentillä täyttynyt kokemusreppu päivittyi kolmen vuoden reissulla ajankohtaisilla mausteilla. Omasta ideasta kv-markkinoille tähtäävän teknologiayrityksen käynnistäminen opetti paljon, etenkin startup-maailmasta.

Hannu haluaa olla siellä, missä on mahdollisuus tukea positiivisen kierteen syntymistä ja säilymistä. Niinpä Tj-koulun osaava tiimi sekä hieno asiakaskunta, aktiiviset pk-yritysten avainhenkilöt, innostivat Hannua palaamaan.

Hannun asiantuntemuksesta kumpuava, rauhallisen pitävä, vakuuttava ote markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen on jättänyt jäljen asiakkaisiin. Monella Tj-koulun asiakkaalla onnistuminen on kiinni systemaattisen myynnin etenemisestä tai asiakkaan palvelupolun kehittämisestä, molemmat Hannun täsmäaiheita.

Nyt loppui Tj-koulussa ei-oon myyminen. Hannun asiantuntemus ja apu ovat taas puhelinsoiton päässä.


Kaisa Koskelainen - Toimitusjohtajakoulu

Kaisa Koskelainen

kehittämisassistentti

koulutuspäiväjärjestelyt, taloushallinto

Kaisa istuu Tj-koulun lennonjohtotornissa. Sadat yksityiskohdat kymmenien valmennusohjelmien pyörityksessä ovat tarkasti järjestyksessä, kun ne ovat Kaisan kokeneissa käsissä. Kaisa on kuljettanut viestikapulaa Tj-koulussa yrityksen vaiheista toiseen. Tj-koulun pitkäaikaisimmat asiakkaat muistavat Kaisan jämptit otteet asioiden hoidossa jo 90-luvulta saakka. Muu tiimi voi porhaltaa huoletta asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri Suomea. Kalenteripelin ja projektien hallinnon yksityiskohdat voi huoletta jättää Kaisan hoitoon.


Valtteri Puolitaival - Toimitusjohtajakoulu

Valtteri Puolitaival

Kasvatustieteen ylioppilas

Markkinointi ja myynti

Kiinnostavat palaset löytyivät Tj-koulusta

Valtteri toi Tj-koulun tiimiin tervetullutta keski-iän kevennystä, mutta myös kovan paketin osaamista. Monessa jo koeteltu myynnin osaaja ja diginatiivi somettaja löysi Tj-koulun tiimiin yliopisto-opiskeluihin liittyvän harjoittelun kautta. Myynnin ja sisältömarkkinoinnin palasista koostuva vastuualue osui hienosti Valtterin hyppysiin.

Valtteri tunnistaa pk-yrittäjien merkityksen koko Suomen kannalta ja ihailee heidän työskentelyn asennetta. Tuon kaiken hän halusi nähdä tarkemmin näköalapaikalta. Tuoreena tiimiläisenä Valtteri kertoo löytäneensä Tj-koulusta älyttömän mukavia osaavia ihmisiä ja mahtavan työilmapiirin sekä kiinnostavassa vaiheessa olevia asiakasyrityksiä. Omaa tonttia on saanut Tj-koulussa tuunata omaa innostusta, oppimishalua ja osaamista vastaamaan.

Valtteri on intohimoisen kiinnostunut ihmisistä ja yritysmaailmasta. Joka päivä kuluu lukemiseen vähintään tunti. Loppuosa vapaa-ajasta hurahtaa pienten lasten kanssa touhutessa tai Lapin luonnossa pyöräillessä.


Juha Kivirinta - Toimitusjohtajakoulu

Juha Kivirinta

KTM

talouden johtaminen, johtoryhmätyöskentely

Juha tuo Tj-koulun valmennustiimiin vahvaa käytännön kokemusta talouden johtamisen kehittämisestä. Juhan tausta koostuu kasvavan ja kansainvälistyvän pk-yrityksen taloushallinnosta, toiminnanohjausjärjestelmähankkeista, sisäisen ja ulkoisen laskennan kysymyksistä sekä rahoituksesta. Myös johtoryhmätyöskentelyssä ja investointien valmistelussa kertynyt osaaminen on osoittautunut Tj-koulun asiakkaille erittäin arvokkaaksi.

Tj-koulun kanssa palaset loksahtivat nopeasti paikoilleen. Juha tunnisti mahdollisuuden kokemuksensa kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen pk-yrityksissä. Asiakastyössä Juha pitää ensiarvoisena hyvän luottamuksen rakentamista. Kun luottamus toimii, voi asiakkaan kanssa yhdessä ratkoa hankaliakin kysymyksiä. Samoin luottamus ja toimiva yhteistyö koko Tj-koulun tiimissä takaavat Juhan mielestä asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Koko Tj-koulun monialainen osaaminen saadaan sujuvasti asiakkaan käyttöön.

Yrittäjäkokemuksensa kautta Juha asettuu luontevasti asiakkaan tilanteisiin. Talouden aiheista käynnistynyt keskustelu etenee saumattomasti liiketoiminnan ja johtamisen kehittämiseen laajemminkin. Yritystoiminnan syy-seuraussuhteet ovat Juhalle tuttuja juttuja.

Oletko sinä seuraava?

Tj-koulun asiakkaat arvostavat erityisesti mutkatonta vuorovaikutusta ja käytännön läheistä otetta liiketoimintaan ja johtamiseen. Onko sinulla yrittäjäkokemusta? Oletko elänyt kasvavan yrityksen arjessa? Kiinnostaako pk-yrityksen keskeneräisyys ja kehittäminen? Tipahdatko nopeasti jaloillesi erilaisissa tilanteissa?


Osaamisalueet

Tj-koulu toimii valtakunnallisesti ja tarvitsee lisää liiketoiminnan, johtamisen ja valmentamisen vahvoja osaajia. Mikä alla olevista on sinun intohimosi?

  • Johtaminen
  • Strategiatyö
  • Ihmisten johtaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri
  • Tuote- ja palvelukonseptit
  • Talous ja tuottavuus
  • Myynti
  • Markkinointi

Ota yhteyttä

Haluatko ratkoa kasvun haasteita Tj-koulun asiakkaissa? Laitathan sähköpostia osoitteeseen: Enable JavaScript to view protected content..
Kerro sähköpostissa, miksi olet seuraava Tj-koulun tiimin jäsen tai sopimusvalmentaja. Kiitos!