Tj-koulun asiantuntijat

Onnistuminen on yhteistyötä. Jokaisella ihmisellä on tärkeä rooli Toimitusjohtajakoulun palvelujen toteuttamisessa. Valmentajat on valittu tarkasti pk-yritysten kritereeillä.

Valmennustiimimme koostuu Tj-koulun omista asiantuntijoista ja tarkasti valituista kumppaneista. Asiantuntemuksen ohella painotamme erityisesti pk-kohderyhmän tuntemusta ja mutkatonta vuorovaikutusta.


Jukka Pekka Vuolukka - Toimitusjohtajakoulu

Jukka Pekka Vuolukka

partner, KTM, pedagoginen pätevyys

talous, verotus, yritysjärjestelyt

Jukka Pekka romuttaa perinteiset käsitykset taloustyypeistä.

Jukka Pekka kävi yrittäjäosaamisen korkeakoulun vanhempiensa tekstiilialan tuotantoyrityksessä. Nokkela poika tunnisti mustat pilvet toimialan yllä ja pani toimeksi ajoissa. Yrittäjäperheen kasvatin vainulla ja ekonomin osaamisella tilanne kääntyi voitoksi.

Jukka Pekasta löytyy personal trainer moneen saumaan. Urheilumaailman otteilla hän tarttuu kanssasi selvittämään yrityksesi liiketoiminnan kokonaisuuden, etenkin talous- ja veroasiat. Etenkin yritysjärjstelyt ja sukupolvenvaihdokset saavat Jukka Pekan sormet syyhyämään.

Jos numerot ovat karuja, eivät ne tarkemmin laskemalla yleensä siitä parane. Jukka Pekka ohjaa hakemaan syyt liiketoiminnan muilta alueilta. Kulkeeko myynti? Ostatteko liian kalliilla? Onko henkilöstöä liikaa? Tuhlataanko?


Sanna Leppänen - Toimitusjohtajakoulu

Sanna Leppänen

toimitusjohtaja, partner, KTM, HHJ, NTM, pedagoginen pätevyys

strategialähtöinen valmentava johtaminen ja esimiestyö

Sanna houkuttelee asiat ja ihmiset yhteistyöhön.

Sannan isä piirteli iltaisin värikkäillä tusseilla mielenkiintoisia kalvoja. Kyseessä oli teollisuusyrityksen avainhenkilöiden rekrytointiprojekti tai esimiesvalmennuksen valmistelu, mielenkiintoista! Siitä jäi kipinä itämään.

Sanna on pannut itsensä likoon kehittämishaasteissa pienissä ja isoissa yrityksissä, pari vuotta myös yritystutkijana. Aiheet numeroiden murskaamisesta viestinnän ja esimiestyön kehittämiseen sekä aikuiskoulutuksen koukeroihin ovat tuttuja. Pilke ei häviä silmäkulmasta, vaikka intensiivinen paneutuminen kuvaakin Sannan työotetta parhaiten.

Tj-koulu on ollut Sannan näköalapaikka pk-yritysten kehittämiseen pian 15 vuoden ajan. Liiketoiminnan ja yksilöiden tavoitteiden sovittaminen on Sannan ominta maaperää. Hyvin johdetussa yrityksessä onnistutaan, tehdään töitä ja innostutaan sekä yrityksenä että yksilönä.


Pekka Pirnes - Toimitusjohtajakoulu

Pekka Pirnes

varatoimitusjohtaja, partner, KTM, NTM, pedagoginen pätevyys

liiketoiminnan kehittäminen

Pekka avartaa yrityksen näköalaa.

Pirneksen Pekka rakentaa pk-yrityksiin ammattimaista johtajuutta. Se on yhdistelmä luovaa intoa ja kurinalaista systemaattisuutta.

Johtajan on ennustettava, analysoitava, kasvettava, laskettava, priorisoitava, motivoitava, rajoitettava, tsempattava, potkittava, palkittava jne. Tosi moneen on revettävä, mutta siinäpä toisaalta homman viehätys.

Liiketoiminnan askelmerkit eivät aina osu kerralla kohdalle. Pekka on pitävä tuki liiketoiminnan läpivalaisussa ja askelten määrittelyssä. Etenemisen suunnittelu sujuu laskentamiehen tarkkuudella ja mainosmiehen rentoudella. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä?


Petri Runtti - Toimitusjohtajakoulu

Petri Runtti

KTM, HHJ, QUUM-konsultti

strategia, asiakkuudet, markkinointi, kansainvälistyminen

Petri auttaa löytämään tärkeimmän.

Runtin Petri tähtää tarkasti maaliin. Euroopan mestaruusareenoilla ansioitunut ampuja siirtää ajatusmallit sujuvasti liiketoiminnan kehittämiseen.

Petri auttaa kiteyttämään tärkeimmän. Mitä? Kenelle? Miten? Miksi? Asiakkaan elämä helpottuu, kun liiketoiminan fokus löytyy ja päätösten perustelut selkeytyvät. Strategiaksikin sitä kutsutaan.

Petri ojentaa asiakkaan nenälle pidemmän perspektiivin silmälasit. Onko kaikille kaikkea sittenkään järkevä strategia liiketoimintani kannalta? Missä kisassa haluan olla mukana ja kuinka siinä pärjätään pidemmällä aikavälillä? Mitä se meiltä itseltä edellyttää? Asiakkuusstrategia tarkentuu.

Petri sparraa strategian ja asiakkuusajattelun kirkastamisessa. Monelle asiakkaalle se on tarkoittanut kokonaan uutta tulevaisuuden näköalaa. Uusi sivu on kääntynyt yrityksen historiassa.


Hannu Peltomäki - Toimitusjohtajakoulu

Hannu Peltomäki

KTM

Markkinointi ja myynti

Hannu on tervetullut paluumuuttaja Tj-koulun tiimiin. Markkinoinnin ja myynnin eri pelikentillä täyttynyt kokemusreppu päivittyi kolmen vuoden reissulla ajankohtaisilla mausteilla. Omasta ideasta kv-markkinoille tähtäävän teknologiayrityksen käynnistäminen opetti paljon, etenkin startup-maailmasta.

Hannu haluaa olla siellä, missä on mahdollisuus tukea positiivisen kierteen syntymistä ja säilymistä. Niinpä Tj-koulun osaava tiimi sekä hieno asiakaskunta, aktiiviset pk-yritysten avainhenkilöt, innostivat Hannua palaamaan.

Hannun asiantuntemuksesta kumpuava, rauhallisen pitävä, vakuuttava ote markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen on jättänyt jäljen asiakkaisiin. Monella Tj-koulun asiakkaalla onnistuminen on kiinni systemaattisen myynnin etenemisestä tai asiakkaan palvelupolun kehittämisestä, molemmat Hannun täsmäaiheita.

Nyt loppui Tj-koulussa ei-oon myyminen. Hannun asiantuntemus ja apu ovat taas puhelinsoiton päässä.


Kaisa Koskelainen - Toimitusjohtajakoulu

Kaisa Koskelainen

kehittämisassistentti

koulutuspäiväjärjestelyt, taloushallinto

Kaisa istuu Tj-koulun lennnonjohtotornissa. Sadat yksityiskohdat kymmenien valmennusohjelmien pyörityksessä ovat tarkasti järjestyksessä, kun ne ovat Kaisan kokeneissa käsissä. Kaisa on kuljettanut viestikapulaa Tj-koulussa yrityksen vaiheista toiseen. Tj-koulun pitkäaikaisimmat asiakkaat muistavat Kaisan jämptit otteet asioiden hoidossa jo 90-luvulta saakka. Muu tiimi voi porhaltaa huoletta asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri Suomea. Kalenteripelin ja projektien hallinnon yksityiskohdat voi huoletta jättää Kaisan hoitoon.