”Ihminen ei ole koskaan valmis – varsinkaan johtaja”

Vesa Kaski Toimitusjohtaja, Sanerall Oy

Katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut Sanerall Oy ylsi reippaalla etenemisellään jo Kauppalehden kasvajien listalle Pohjois-Pohjanmaalta. Toimitusjohtaja Vesa Kaski on hakenut yritykselleen fokusta ja vauhtia Tj-koulun valmennuksista.

”Kaveri suositteli, sen perusteella olin alun perin liikkeellä. Lähdin hakemaan tukea tavoitteellisesti liikkeelle lähteneen yritykseni etenemiseen. En halunnut opetella kaikkea kantapään kautta. Odotin Tj-koululta kokemukseen perustuvaa näkemystä ja asiantuntemusta kasvuun liittyvien haasteiden tunnistamiseen ja selättämiseen.

Yritysjohtamisen valmennuksessa hahmottui kokonaisuus ja kirkastui tekemisen fokus. Talouden johtamisen ohjelmassa kiteytyi mm. kannattavuuslaskennan merkitys ja sen hyödyntäminen johtamisessa ja päätöksenteossa. Priorisointi helpottui ja saimme tehtyä päätöksiä mm. liiketoimintojen karsimisesta."

Sanerall haluaa edelleen kasvaa ja olla asiakkaiden ensisijainen valinta kattoremontin tekijäksi. Kuluvan vuoden aikana etappina on laajentaminen useaan Pohjois-Suomen kaupunkiin. Yrityksen kasvu vaatii kasvua myös johtajalta. Ihminen ei ole koskaan valmis – varsinkaan johtaja.

Kehittyminen ja kasvu on mukavaa. Ja töissä voi viihtyä, vaikka ei olla viihteellä. Ilo on meillä Sanerallissa tärkeässä roolissa. Tyytyväinen asiakas on tärkein ja motivoi meitä eteenpäin. Tj-koulu on hyvä kasvun ja kehittämisen kumppani positiivisesti eteenpäin katsovalle yritykselle, vaikka ihan alusta lähtien.”