”Tj-koulun valmentajat osaavat arvostaa ryhmässä olevaa kovaa kokemusta”

Riku Aalto Perustaja, Trainer4You

Trainer4You on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista personal training-osaajista. Yrityksen toiminta muodostuu koulutuspalveluista, personal trainer-konseptista ja sisältö- ja kustannustoiminnasta. Yhtiöt työllistävät suoraa noin 30 henkilöä ja saman verran alihankintasuhteiden kautta kouluttajina ja valmentajina. Yrityksen perustaja Riku Aalto löysi Tj-koulussa ylimääräiset rönsyt liiketoiminnastaan.

”Lähdimme uudelleen Tj-kouluun nyt kun yrityksemme on vahvasti kansainvälistymässä. Pohjalla oli muutaman vuoden takainen hyvä kokemukseni Tj-koulun yrittäjävalmennuksesta.

Minulle on tärkeää, että pk-yritysten valmentaja ei puhu asioista suuryrityskokemuksen perusteella. Anti jää laihaksi jos pk-yrityksen tarpeet, haasteet ja mahdollisuudet eivät ole tuttuja valmentajalle. Hyvä valmentaja myös ymmärtää, että ryhmässä on kovan luokan osaamista ja tulevia kasvuyrittäjiä. Sellaista ryhmää ei pidä aliarvioida.

Tj-koulussa liiketoiminnan johtamiseen liittyvät aiheet käsitellään yrityksen arkeen linkittämällä. Akuutisti askarruttavista kysymyksistä pääsee keskustelemaan välittömästi. Lisäksi pystyimme ostamaan erikseen yrityskohtaista sparrausta yritykseni ajankohtaisiin tarpeisiin.

Liiketoiminnan etenemisen suunnittelu auttoi tunnistamaan rönsyt ja keskittymään olennaiseen. Meillä oli menossa yrityskauppaneuvottelut ja saimme myös siihen sparrausta Tj-koulusta. Kaupat eivät edenneet maaliin, mutta opin paljon myös sen prosessin kautta.

Suosittelen Tj-koulua kehittymisen kumppaniksi sekä aloittaville yrittäjille että konkareille. Kaikki yritysjohtajat ja esimiehet hyötyvät prosessista, oli oma ruutu sitten myynti, markkinointi tai tuotekehitys. Oppiminen on jatkuva prosessi, joka pitää mielen vireänä, fiiliksen innostuneena ja elämän elämisen arvoisena. Jos olettaa olevansa valmis, on luvassa laihempia vuosia.

Tariner4You haluaa olla pt-osaamisen vetovoimainen edellä kävijä. Tunnemme suurta vastuuta koko alan kehittämisestä. Jatkossa se tarkoittaa mm. tuhansien koulutettujen ammattilaisten jatkokoulutuksia sekä liikunta- ja terveysalojen solmukohtien avaamista elintapavalmennuksia tarjoamalla.

Minun terveiseni kaikille johtajakollegoille liittyy viestintään. Joka suuntaan täytyy olla avoin, rehellinen ja positiivinen. Se on hyvä perusta johtamiselle ja kasvulle.”