“Suosittelen Tj-koulun valmennusta kaikille johtoryhmän jäsenille”

Antti Kangas Quality Manager, Aspocomp Group Oyj

Helsingin pörssissä noteerattu Aspocomp Group Oyj valmistaa korkean teknologian piirilevyjä Oulun tehtaallaan. Trimmatut tuotantolinjat valmistavat haastavimmatkin piirilevyt kustannustehokkaasti ja lyhyimmällä mahdollisella läpimenoajalla. Yhteistyö Tj-koulun kanssa käynnistyi avainhenkilöille räätälöidystä talousvalmennuksesta ja on jatkunut hyvien kokemusten jälkeen. Aspocompin avainhenkilöt ovat hakeneet Tj-koulusta laaja-alaista liiketoiminta- ja johtamisosaamista.

”Aspocompissa halutaan säilyttää pienen yrityksen ketteryys johtamisessa ja päätöksenteossa. Se on hyvä periaate, mutta toteutuakseen siihen on kiinnitettävä erityistä huomiota yrityksen kasvaessa. Olemme hakeutuneet kehittämään johtamista Tj-kouluun yhdessä pk-yrittäjien ja –avainhenkilöiden kanssa. Yrittäjäryhmältä oppii mukavan suoraviivaista ja selkeää liiketoimintalähtöistä ajattelua.

Esimieheni ja kollegani suosituksesta lähdin mukaan Tj-koulun Yritysjohtamisen valmennukseen. Valmentajat olivat aiheidensa asiantuntijoita ja vahva oma kokemustausta näkyi ja kuului hyvin kaikessa. Prosessin vaiheet etenivät Tj-koulun hoidossa erinomaisesti.

Monet johtoryhmät uhraavat todennäköisesti liian vähän aikaa kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja toimenpiteistämiseen. Meillä johtoryhmän jäsenten liiketoimintaosaaminen on selvästi vahvistunut Tj-koulun avulla. Koin todella hyödylliseksi Tj-koulun tutkintoprosessiin liittyvän koko liiketoimintaa koskevan tulevaisuustyön ja siitä omalle vastuualueelleni johdetun kehittämisprojektin.

Suosittelen Tj-koulua kaikille johtoryhmille. Tj-koulusta saa hyvän tuen jatkuvalle johtajana kehittymiselle ja johtoryhmän liiketoimintalähtöiselle yhteistyölle. Kerralla oikein – mottoni toimii johtoryhmätyössäkin paremmin, kun johtoryhmässä on koolla riittävä ymmärrys liiketoiminnasta.”