Yrittäjävalmennus + Yrittäjän ammattitutkinto

Oulu

12 PV

Yrittäjävalmennus + Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutus- ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 490 € (ei sis. vähennettävää alv:tä).

SEURAAVA ALOITUS TAMMIKUUSSA 2021. LISÄTIETOA LÄHIAIKOINA

tai 040 830 8286

Toimitusjohtajakoulun yrittäjän ammattitutkintoprosessi on suunniteltu kehittämishakuisen toimivan yrityksen ja yrittäjän tarpeisiin.

Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas väylä kehittää yrityksen liiketoimintaa sekä omaa johtamisosaamista. Kasvu- ja kehittymishakuinen yritys huolehtii talouden hallinnan, johtamisen ja jatkuvan kehittymisen kuntoon alusta saakka.

Yrittäjän ammattitutkinto luo vankan perustan seuraavan askeleen ottamiselle. Tj-koulussa liiketoimintasuunnitelman laatiminen ja päivittäminen perustuvat jatkuvan kehittämisen ajatukseen.

Tutkinto koostuu yhdestä yhteisestä tutkinnon osasta (yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen) sekä kahdesta kehittämistyötä edistävästä valinnaisesta aihealueesta:

• tuotteistaminen
  • taloushallinto
  • myynti ja markkinointi
  • henkilöstöhallinto
  • sähköinen liiketoiminta
  • ulkomaankauppa
  • tuotannon hallinta
  • franchisingyrittäminen

Tutkinnon suorittanut

• osaa arvioida omia edellytyksiään toimia yrittäjänä
  • osaa laatia ja päivittää yrityksen liiketoimintasuunnitelman
  • osaa suunnitella tai hyödyntää yrityksen kannalta tärkeät verkostot
  • osaa käynnistää liiketoiminnan
  • osaa kehittää omia yrittäjävalmiuksiaan

" Olen oppinut prosessin aikana uusia asioita ja kehittänyt jo aikaisemmin opittuja yrittäjä taitoja. Olen saanut koulutuksen aikana paljon uusia ideoita ja hyviä mielipiteitä muilta yrittäjiltä!"

"En pitänyt aiemmin taloushallintoasioista, mutta koulutuksen aikana innostuin taloushallinnosta, kun lukujen ymmärrys kehittyi koulutuksen aikana!"

"Panokseni koulunkäyntiin ovat olleet kovat, mutta panostus ei ole mennyt hukkaan! Liiketoimintasuunnitelman teko oli parasta. Sen teko pakotti laittamaan ajatuksen ja visiot paperille toisten ymmärtävään muotoon. Olen saanut uuden tosityökalun yrittämiseen ja päivittämiseen."

Yrittäjän ammattitutkinto alkaa alkuvuodesta 2021 Oulussa. Lähiopetuspäivät järjestetään Ravintola Nallikarissa. Koulutus ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 490 € (ei sis. vähennettävää alv:tä).

Kysy lisätietoja Yrittäjävalmennus + Yrittäjän ammattitutkinto ohjelmasta