Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus

Oulu

12 pv

Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus

Koulutus- ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 790 € (ei sis. vähennettävää alv:tä).

KYSY SYKSYN ALOITUKSIA!

tai 040 830 8286

Lataa esite

Hyvin johdettu yritys etenee määrätietoisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti. Suunnitelmallisuus tuo selkeyttä arkeen ja vapauttaa energiaa uusille asioille. Kasvu ja kehitys saavat kierroksia, kun kehittämismyllyyn heitetään kaikki liiketoiminnan eri osa-alueet ja johtajana kehittyminen.

Yhteiset koulutuspäivät rakentavat ja avartavat näkemystä, virittävät ja kyseenalaistavat. Koulutuspäivien välinen aika on suunnitelmallista ja ohjattua etenemistä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä. Kokemusta jo hankkineille pk-johtajille ja avainhenkilöille suunniteltu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen tähtäävä koulutus ajoittuu noin vuoden ajalle. Koulutuksen kesto määritellään jokaisen osallistujan kanssa erikseen käytävissä henkilökohtaistamisneuvotteluissa.

Työkalupakissa on 12 ryhmäpäivää, ohjattu kehittämistyöskentely yrityksessä sekä työpaikalla, työtehtävien yhteydessä tapahtuvaa koulutusta. Koulutus antaa valmiudet lähteä suorittamaan henkilökohtaisesti suunniteltu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (Johtajana toimiminen) sekä kahdesta kehittämistyötä edistävästä valinnaisesta aihealueesta (strategia, projekti, työyhteisö, henkilöstö, asiakkuudet, talous, tuotanto- ja tai palveluprosessi).

ALOITUS: Koulutus alkaa 28.5.2019. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Ravintola Nallikarissa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto järjestetään Ammattienedistämislaitossäätiö AEL:n ja Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy:n yhteistyönä. Koulutus- ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 790 € (ei sis. vähennettävää alv:tä)

HAKEUTUMINEN: AEL.fi

Kysy lisätietoja Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus ohjelmasta